Ο Κ.Μητσοτάκης και το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι: «Σηκώθηκα και είπα στα μούτρα του Ερντογάν… » (βίντεο)

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Ποιος του έδωσε άδεια να μου μιλήσει»;

Ο Κ.Μητσοτάκης και το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι: «Σηκώθηκα και είπα στα μούτρα του Ερντογάν… » (βίντεο)

Αφού τελείωσε η συνάντηση κορυφής στην Πράγα ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγαινε και έλεγε στα «σιγανά» κάτι που δεν άκουσε κανένας, ούτε μετέδωσε κανείς και το σημαντικότερο ούτε συνέβη ποτέ.

Είπε ότι «Σηκώθηκα πάνω και του είπα ότι έχω να του πω κατά πρόσωπο», δίνοντας την δική του «περιγραφή» στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κι άλλους Ευρωπαίους για τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο δείπνο, όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε στις γνωστές του φραστικές επιθέσεις κατά της Ελλάδας.

Φυσικά όπως είπαμε πρόκειται για την «εκδοχή» Μητσοτάκη.

Όλα αυτά θυμίζουν το ανέκδοτο του λαγού με το λιοντάρι. Όπως έλεγε το παλιό αυτό ανέκδοτο, κάποτε ο λαγός διέδιδε παντού στο δάσος στα άλλα ζώα ότι «μόλις βρει το λιοντάρι θα το… σκίσει».

Φυσικά, το λιοντάρι άκουσε τις διαδόσεις του λαγού και τον έψαξε θυμωμένο για να του ζητήσει το λόγο. Όταν βρήκε το λαγό, εκείνος έντρομος, του είπε «λέμε και καμιά μ@λ@κί@ για να περάσει η ώρα».

Δυστυχώς, αυτές οι «παλικαριές» στα «σιγανά» και όταν δεν είναι παρόντας ο αντίπαλος, θυμίζουν αυτήν την ιστορία-ανέκδοτο από τα χρόνια της δεκαετίας του ’80.

Πάντως μία απάντηση την έδωσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν στα όσα είπε ο Κ.Μητσοτάκης με το που έφτασε στην Τουρκία.

«Ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει τους κανόνες του πρωτοκόλλου. Παρότι δεν προβλεπόταν να μου απαντήσει δεν ξέρω πως πήρε την άδεια και από ποιον και προσπάθησε να μου απαντήσει», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το τέλος της προσευχής της Παρασκευής, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με το τι έγινε στο δείπνο των ηγετών στην σύνοδο της Πράγας, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του: «Προσπάθησε να μου απαντήσει. Να απαντήσω στην απάντησή του; Θα έπεφτε σε τέτοιο επίπεδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.