ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ως «βαριά προσβολή των θεσμών» χαρακτηρίζει ο Ευ. Βενιζέλος το «Σχέδιο Χ»

Ως «βαριά προσβολή των θεσμών» χαρακτηρίζει ο Ευ. Βενιζέλος το «Σχέδιο Χ»

Η προκλητική αφέλεια του κ. Γκαλμπρέιθ συναντά την πονηριά, επισήμανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικαλέστηκε τη δήλωση Χρυσόγονου πως Grexit και επιστροφή στη δραχμή δε μπορεί να γίνουν σε συνθήκες ομαλότητας.

Απαντώντας στον Βαρουφάκη τόνισε ότι «είναι άλλο να έχει κανείς εναλλακτικό σχέδιο για έξωθεν απειλές και άλλο το plan B ή plan X να είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκεις». Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. 

«Ο κ. Βαρουφάκης ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά. «Με την ίδια ευκολία που τον έκανε υπουργό, με την ίδια ευκολία τον έβγαλε» προσέθεσε. «Η ενοχοποίηση Βαρουφάκη είναι ασπίδα για τις τεράστιες ευθύνες της πραγματικής ηγετικής ομάδας» προσέθεσε. 

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως εξευτέλισε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος σε αντίθεση με το τι συμβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία όπου δεν κάνουν ερμηνεία του αποτελέσματος, αλλά αλλάζουν κυβέρνηση. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.