ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσωκομματικό κάρφωμα στο ΠΑΣΟΚ με φόντο τον Σπίρτζη

Εσωκομματικό κάρφωμα στο ΠΑΣΟΚ με φόντο τον Σπίρτζη

Πέρασε ίδως απαρατήρητο, ή τουλάχιστον δεν σχολιάστηκε όσο έπρεπε το twitt του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. O βουλευτής Αρκαδίας είναι γνωστή η κόντρα του με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη ότι  κράταει χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει ξεκινήσει τώρα ούτε αναμένεται να τελειώσει και γρήγορα. Έτσι , χωρίς να λέει το όνομα του Νίκου Ανδρουλάκη έγραψε στο twitter  στον προσωπικό του λογαριασμό: 2013 λίγο πριν τις εκλογές στο ΤΕΕ , ένα θεσμικό «στέλεχος»  έλεγε στν ΒΒ να στηριχθεί ο Σπίρτζης για πρόεδρος, ως πόλος της Κεντροαριστερός. Ρωτήσαμε και μάθαμε πως ο συγκεκριμένος που υπονοεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έκανε κοινωνούς του διαδικτυακούς του φίλους , ήταν ο κ. Ανδρουλάκης υποστηρίζει χωρίς να τον αναφέρει ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Ο  Σπίρτζης προκαλεί  εσωκομματικά «καρφώματα»  απο την θέση του υπουργού υποδομών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.