Πρωτοφανές: Ο Κ.Μητσοτάκης μίλησε για «κατασκευασμένες απώλειες από Covid» & «ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος»

Αμφισβήτησε τα στοιχεία που ανακοινώνουν οι (δικοί του) κυβερνητικοί φορείς!

Πρωτοφανές: Ο Κ.Μητσοτάκης μίλησε για «κατασκευασμένες απώλειες από Covid» & «ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος»

Προ ολίγων ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στην Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος και είπε αδιανόητα πράγματα τα οποία πέρασαν «αθόρυβα».

Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε πως η αντιπολίτευση κατασκευάζει απώλειες από τον κορωνοϊό!

«Μην ξεχνάμε πως έχουμε απέναντί μας μια αξιωματική αντιπολίτευση που, ζώντας στη σκιά του δικού της καταστροφικού παρελθόντος, καταστροφολογεί και σήμερα για τα πάντα. Κατασκευάζει απώλειες από τον κορωνοϊό, επινοεί ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος και καταγγέλλει τάχα παραβίαση του ασύλου».

Εδώ προκαλείται το εύλογο ερώτημα: τι εννοεί ο πρωθυπουργός όταν λέει «κατασκευασμένες απώλειες από τον κορωνοϊό»;

Γιατί απ’ όσο γνωρίζουμε οι απώλειες είναι αυτές που καταγράφονται από τον ΕΟΔΥ ο οποίος είναι κυβερνητικός φορέας.

Αν λοιπόν είναι «κατασκευασμένες» όπως λέει, τότε για ποιο λόγο υποχρέωσε τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα ακολουθώντας τακτικές εκβιασμών και καταναγκασμών;

Επίσης αν οι απώλειες αυτές είναι «κατασκευασμένες» γιατί τις ανακοινώνει ο κυβερνητικός φορέας του EΟΔΥ;

Μήπως γιατί με βάση τις απώλειες αυτές κρίθηκε αναγκαίο οι Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, επιχειρήσεις να κλείσουν και να πτωχεύσουν, και τελικά εκεί στηρίχθηκε το αφήγημα της αναγκαιότητας των μαζικών εμβολιασμών;

Γιατί αν δεν υπήρχαν απώλειες, τότε δεν θα ήταν αναγκαίοι ούτε οι εμβολιασμοί, ούτε τα… lockdowns σωστά; Τι, όχι;

Μαζικών εμβολιασμών που πραγματοποιήθηκαν με σκευάσματα τα οποία επιλέχτηκαν με υπόγειες και σκοτεινές διεργασίες όπως αποδεικνύεται από τις μυστικές διαπραγματεύσεις της Ευρωπαίας επιτρόπου Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για να επιλεχθεί το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού.

Ένα εμβόλιο που όλες οι ρυθμιστικές αρχές από ΗΠΑ μέχρι ΕΕ και Καναδά, θεωρούσαν «μη ασφαλές».

Όσο για τις «ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος», δεν τις αναφέρει η αντιπολίτευση, αλλά η ίδια η ΔΕΗ η οποία καθημερινά της ανακοινώνει «για λόγους συντήρησης δικτύων».

Η ίδια η ΔΕΗ καθημερινά ανακοινώνει εκατοντάδες διακοπές ρεύματος και οι πολίτες πρέπει να τις υποστούν γιατί δεν υπάρχει επάρκεια ενέργειας, πολύ απλά.

Συνεπώς κάτι δεν πάει καλά σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός…

Όντως υπάρχει κάτι το… «ανύπαρκτο» και το «κατασκευασμένο» αλλά δεν αφορά την αντιπολίτευση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.