ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιοι πέντε βουλευτές δεν ψήφισαν Κακλαμάνη για αντιπρόεδρο Βουλής

Ποιοι πέντε βουλευτές δεν ψήφισαν Κακλαμάνη για αντιπρόεδρο Βουλής

«Σάρωσε» ο Νικήτας Κακλαμάνης στην ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους ακόμα και τον πρόεδρο του Σώματος, Κώστα Τασούλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κακλαμάνης έλαβε 290 ψήφους σε σύνολο 295 βουλευτών (98,3%), ενώ ο κ. Τασούλας έλαβε 283 ψήφους.

Ποιοι δεν ψήφισαν Ν.Κακλαμάνη

Μόλις πέντε βουλευτές ήταν αυτοί που δεν ψήφισαν τον κ. Κακλαμάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», πρόκειται για τους Κώστα Μάρκου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Γιάννη Μπουρνού από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ψήφισαν «παρών» και στους τρεις αντιπροέδρους που πρότεινε η ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άλλοι δύο βουλευτές είναι από το ΚΙΝΑΛ και πρόκειται για τον Γιώργο Καμίνη και τον Μιχάλη Κατρίνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τρεις αντιπροέδρους της ΝΔ, ψήφισαν «ναι» σε Αθανασίου και Μπούρα και «παρών» σε Κακλαμάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.