
Εγκρίθηκε από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, το αίτημα του απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι να γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του παιδιού του, Ντένις, ο οποίος σκοτώθηκε στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στις 28 Φεβρουαρίου του 2023.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ικανοποιηθεί το αίτημα του απεργού πείνας, Πάνου Ρούτσι, ο οποίος ζητά να διενεργηθούν οι συγκεκριμένες εξετάσεις και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του παιδιού του.
Υπενθυμίζεται πως ο χαροκαμένος πατέρας, βρίσκεται στην 22η μέρα απεργίας πείνας.
Αρχικά, δόθηκε άδεια εκταφής και διενέργεια εξετάσεων DNA για την ταυτοποίηση της σορού, απόφαση που δεν ικανοποίησε τον κ. Ρούτσι, που συνέχισε την απεργία πείνας.
Πλέον, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας αναμένεται εντός της ημέρας να επιτρέψει τη διενέργεια των τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του Ντένις Ρούτσι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση δεν σημαίνει την εκ νέου έναρξη ανάκρισης για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, με τις διαδικασίες για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας που θα ξεκινήσει η δίκη, να συνεχίζονται κανονικά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.