Τώρα τα κεφάλια μέσα…

«Έχω και σκάφος πάμε βόλτα;» – Ο Κ.Μητσοτάκης σε «κρουαζιέρα» με τον φον ντερ Λάιεν στα Σφακιά (φώτο)

«Προστασία» του Λιμενικού

«Έχω και σκάφος πάμε βόλτα;» – Ο Κ.Μητσοτάκης σε «κρουαζιέρα» με τον φον ντερ Λάιεν στα Σφακιά (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη ως καλεσμένη του Κυριάκου Μητσοτάκη η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μαζί με τον σύζυγό της.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παραμένει άφαντος και χωρίς να θελήσει να πει λέξη για το επιχειρησιακό φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ που επέτρεψε εκατοντάδες Κροάτες χούλιγκαν να φτάσουν ανενόχλητοι μέχρι το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τραγικό απολογισμό τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, επέλεξε να συνεχίσει ξέγνοιαστος τις διακοπές του, ξεναγώντας την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στις παραλίες των Σφακίων, με το σκάφος του Δαμουλή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το Λιμενικό περιπολούσε το σκάφος καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους, ενώ πριν ξεκινήσουν την πορεία τους με προορισμό τον Άγιο Παύλο, γευμάτισαν στα Μάρμαρα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.