ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ζαχαριάδης για Α.Τσίπρα: «Έχουμε τον Α.Βεγκέρ και θα πάρουμε πρωτάθλημα, μην στεναχωριέστε»

«Έχετε καιρό να πάρετε πρωτάθλημα»

Κ.Ζαχαριάδης για Α.Τσίπρα: «Έχουμε τον Α.Βεγκέρ και θα πάρουμε πρωτάθλημα, μην στεναχωριέστε»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε «ποδοσφαιρικά» για τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα, τον Αλέξη Τσίπρα ως τον Αρσέν Βενγκέρ, τον Αλσατό προπονητή που έμεινε για 22 χρόνια (1996-2018) στον πάγκο της Άρσεναλ.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας στο πάνελ του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης είπε πως «χωρίς να έχω διάθεση να ποδοσφαιροποιήσω την πολιτική, αν μετά την ήττα μίας ομάδας βγει ο προπονητής και πει χάσαμε γιατί κάναμε λάθη και θα δούμε τι θα κάνουμε. Βέβαια είναι και οι μετεγγραφές είναι και οι αποχωρήσεις», με τον Κώστα Ζαχαριάδη να παρεμβαίνει και να λέει «είναι και η ανανέωση να πάρεις από τις ακαδημίες».

Τότε ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερόγλου είπε «είναι και η αλλαγή προπονητή», με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει «είμαστε το μοντέλο της Αρσεναλ. Εχουμε τον Βενγκέρ και θα πάρουμε πρωτάθλημα».

Δημοσιογράφος: Είναι και αλλαγή προπονητή.

Ζαχαριάδης: Εμείς κ.Ελευθερόγλου είμαστε το μοντέλο της Αρσεναλ. Έχουμε τον Βεγκέρ και θα πάρουμε πρωτάθλημα, μην στεναχωριέστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοσιογράφος: Έχετε καιρό να πάρετε πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.