ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι κρεοπώλες τρολάρουν τον Α.Γεωργιάδη: «Πουλάμε αρνιά Porsche και κατσίκια Range Rover…»

Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε πει πως «Όποιος θέλει καλύτερο κρέας αν έχει χρήματα να πάει στα χασάπικα»

Οι κρεοπώλες τρολάρουν τον Α.Γεωργιάδη: «Πουλάμε αρνιά Porsche και κατσίκια Range Rover…»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή με στόχο να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική  παραδέχθηκε ότι στα σούπερ μάρκετ η ποιότητα του κρέατος είναι χαμηλή, και όποιος θέλει καλή ποιότητα κρέατος «και έχει χρήματα» θα πάει στο χασάπικο προκαλώντας την οργή των κρεοπωλών.

Έτσι αποφάσισαν να τον τρολάρουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μήνυμα που στέλνει στον υπουργό και την κυβέρνηση Μητσοτάκη ένα κρεοπωλείο στην Ελευσίνα, χρησιμοποιώντας τις ατάκες του Γεωργιάδη για να ενημερώσει τους πολίτες που έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι.

«Αρνιά Porsche, κατσίκια Range Rover…» ενόψει Πάσχα

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε πει ότι τα αρνιά και τα κατσίκια που έβαλε η κυβέρνηση στο «καλάθι του Πάσχα» είναι για τους «μη έχοντες» δηλαδή για την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Η πρωτοφανής δήλωση έγινε σε εκπομπή του «One» που συμμετείχε και Χρήστος Σπίρτζης και συζητούσαν για τις «φαρμακερές» τιμές του πασχαλιάτικου τραπεζιού, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι «στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche».

«Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να τον ρωτά «δηλαδή στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche;».

«Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερή ποιότητα κρέατος. Προφανώς», αντέτεινε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mε λίγα λόγια ο Α.Γεωργιάδης επιβεβαιώνει την λαϊκή ρήση «Το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.