ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνάντηση Α.Μπλίνκεν-Κ.Μητσοτάκη: Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κρήτη για την ολιγόωρη στάση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Αεροδρόμια και λιμάνια για τις αμερικανικές δυνάμεις στο «μενού»

Συνάντηση Α.Μπλίνκεν-Κ.Μητσοτάκη: Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Κρήτη για την ολιγόωρη στάση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Σίγουρη, εκτός απροόπτου, θεωρείται, σύμφωνα η επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στην Ελλάδα το Σάββατο 6 Ιανουαρίου και η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Άντονι Μπλίνκεν θα ταξιδέψει στη Σούδα για μερικές ώρες, όπου και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση θα έχει στο “μενού”  την ελεύθερη χρήση αεροδρομίων και λιμανιών από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις που θα ζητήσει ο Α.Μπλίνκεν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες με τον Κ.Μητσοτάκη να είναι έτοιμος να πει το «ναι».

Ο Άντονι Μπλίνκεν είχε επισκεφθεί τη χώρα μας στις 20 Φεβρουαρίου του 2023 και είχε συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Δένδια και τον Αλέξη Τσίπρα ενώ είχε επισκεφθεί με τη Λίνα Μενδώνη και την Αρχαία Αγορά. Μάλιστα ο Αμερικανός υπουργός είχε δώσει το «παρών» στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας της Αμερικανικής πρεσβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος ομόλογός του, Χακάν Φιντάν χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την επίσκεψη, με τον Μπλίνκεν να φέρεται έτοιμος για νέα περιοδεία σε χώρες – συμμάχους στη Μέση Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.