ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Προσωπικές επιθέσεις με το «καλημέρα» κατά Σ.Κασσελάκη: «Φτυαράκι» τον αποκάλεσε ο Κ.Βελόπουλος – «Κενό» η κυβέρνηση

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου μιλά για «golden boy»

Προσωπικές επιθέσεις με το «καλημέρα» κατά Σ.Κασσελάκη: «Φτυαράκι» τον αποκάλεσε ο Κ.Βελόπουλος – «Κενό» η κυβέρνηση

Στο «στόχαστρο» σχεδόν όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου έχει μπει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος χθες έκανε την πρώτη του εμφάνιση της Βουλή, ως επισκέπτης, καθώς δεν είναι βουλευτής. 

Το πρωί της Τετάρτης (4/10) ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος τον αποκάλεσε «φτυαράκι» αναφερόμενος στην επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης Μεϊκοπούλου, θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου. Μια επίσκεψη που παρουσιάστηκε ως επίσκεψη σε σπίτι πλημμυροπαθούς.

«Καλή η επικοινωνία, αλλά το να πηγαίνεις σε σπίτι πρώην βουλευτή σου, στη θεία του, η οποία κλαίει στην αγκαλιά σου και οδύρεται και στήνεις ταυτόχρονα απέναντι από το φτυάρι που έχεις κάμερα, είναι υποκρισία, άθλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φαντάζεστε τον κ. Κασσελάκη με φτυάρι, θα γελάτε, ξέρει ο κ. Κασσελάκης τι σημαίνει φτυάρι» διερωτήθηκε.

Επισήμανε πως ο άνθρωπος στην Goldman Sachs δούλευε και προσέθεσε: «Δεν ξέρω εφοπλιστές να ξέρουν από φτυάρια, ούτε από την Goldman Sachs. Ξέρουν από άλλα φτυάρια. Να θάβουν χώρες όπως η Ελλάδα».

Ερωτηθείς αν ξέρει από πολιτική ο κ. Κασσελάκης, ο Βελόπουλος απάντησε σκωπτικά λέγοντας ότι όσο ξέρει ο ίδιος από αστροφυσική. «Αν ήξερε από πολιτική δεν θα τα έκανε αυτά. Μία φορά μίλησε για την Κύπρο, και τα έκανε μαντάρα» σημείωσε δηκτικά.

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε σήμερα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία είπε μεταξύ άλλων ότι είναι «golden boy» που «όταν ανοίγει το στόμα του, λέει και μια… κοτσάνα».

«Ο Κασσελάκης έκανε επιθετική εξαγορά του πτωχευμένου ΣΥΡΙΖΑ», ήταν το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε την ψυχή του», πρόσθεσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν κυνική επιλογή του Τσίπρα», υπογράμμισε, λέγοντας ότι ο ίδιος «δεν είναι νέο πρόσωπο, με εξαπτέρυγα τον Παππά και τον Πολάκη». Η ίδια θεωρεί μάλιστα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να μπει στη Βουλή για να μην… εκτεθεί.

Φυσικά την αρχή των προσωπικών επιθέσεων κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την είχε κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha τον είχε αποκαλέσει ούτε λίγο, ούτε πολύ ως «κενό». 

«Κάποια στιγμή να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό», είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησαν οι Μάκης Βορίδης και Θάνος Πλεύρης, οι οποίοι με τη σειρά τους χρησιμοποίησαν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.