ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Κατρούγκαλος: «O N.Δένδιας διέγραψε τον κ.Μπογδάνο και όχι η Νέα Δημοκρατία»

Γ.Κατρούγκαλος: «O N.Δένδιας διέγραψε τον κ.Μπογδάνο και όχι η Νέα Δημοκρατία»

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με το Νίκο Δένδια να παίζει καθοριστικό ρόλο στην συγκεκριμένη απόφαση.

«Ο κ. Δένδιας είναι συνεπής στη θέση του απέναντι στην άκρα δεξιά, απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Και πριν τις εκλογές του 2019 είχε σταθεί, σχεδόν μόνος από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Δένδιας διέγραψε τον Μπογδάνο», αναφέρει ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και στις δύο περιπτώσεις, και τότε με τον κ. Κασιδιάρη και τώρα με τον κ. Μπογδάνο, εμείς τον χειροκροτήσαμε στην αίθουσα, όχι οι βουλευτές της ΝΔ», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την υπογραφή της στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας που υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν, ο πρώην υπουργός είπε πως σε αυτή, υπάρχουν δύο μελανά σημεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τις αμυντικές συμφωνίες τις κάνουμε για προστασία εκεί που ασκείται η απειλή. Η απειλή από την Τουρκία δεν ασκείται στα σύνορα, αλλά στη υφαλοκρηπίδα και στην ΑΟΖ. Εκεί η Συμφωνία αυτή μάς αφήνει ακάλυπτους. Παράλληλα, μας βλάπτει γιατί αλλάζει μία σταθερά της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής που είναι ο γενικός φιλειρηνικός χαρακτήρας που έχει η χώρα μας. Η συμφωνία επί της ουσίας προβλέπει τη συμμετοχή μας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις της Γαλλίας στην υποσαχάρια Αφρική. Εξαιτίας αυτών των δύο σημείων ο ΣΥΡΙΖΑ θα την καταψηφίσει αύριο στη Βουλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.