ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλευτές στο Μαξίμου: Την «έπεσαν» στον Α. Τσίπρα για την πρώτη κατοικία και άλλα ευτράπελα

Βουλευτές στο Μαξίμου: Την «έπεσαν» στον Α. Τσίπρα για την πρώτη κατοικία και άλλα ευτράπελα

Οι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για ένα ποτό, όχι γνωριμίας είπε με χιούμορ ένας εκ των βουλευτών ενώ ένας άλλος ο κ. Μ. Μπαλαούρας ρωτούσε κατά την άφιξή του από που είναι η είσοδος του Μαξίμου. Ο δε, βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος όπως έλεγε στο Μαξίμου εισήλθε για πρώτη φορά. Συμβολική είσοδο έκαναν τρία στελέχη της κίνησης “πράττω” .

Ο Νίκος Κοτζίας , ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας έχοντας στη μέση σαν καβαλιέροι άλλωστε τη βουλευτή Γεωργία Γεννιά μπήκαν και οι τρεις στο Μαξίμου και χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης ωστόσο που είπε μερικές αλήθειες στον πρωθυπουργό έστω και αν ήταν στιγμή χαράς στο Μαξίμου, του μίλησε για την πρώτη κατοικία. Πρόεδρε πρέπει να προστατέψουμε τους δανειολήπτες και τα σπίτια τους που κινδυνεύουν από πλειστηριασμούς, για να του απαντήσει ο πρωθυπουργός συμφωνία με αυτήκοους μάρτυρες ότι θα το κοιτάξει.

Βέβαια εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο βουλευτής Ζουράρης. Έπαιξε πιάνο διασκέδασε τους βουλευτές ενώ στο τραγούδι επίσης η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ελενα Κουντουρά. Ποιο τραγούδι ανάμεσα στα αλλά που τραγούδησαν; “Ασε με να φύγω σε παρακαλώ” που το τραγούδησε για πρώτη φορά η Αλέκα Κανελλίδου. Επίσης ο κ. Ζουράρης έπαιξε άλλες μελωδίες απο Χατζηδάκι αλλά τα φόρτε στο ρεπερτόριο ήταν τα αντάρτικα , που τραγούδαγαν οι οι ΑΝΕΛ αλλά οι συριζαίοι βουλευτές που το είχαν άλλωστε καλύτερα από τους υπόλοιπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Τσίπρας έβγαλε φωτογραφίες μόνο με τις γυναίκες βουλευτές του κόμματός του, ενώ το μενού ήταν καναπεδάκια και μπριός. Δυο βουλευτές πήγαν δώρο κρασιά από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και ο κ. Τσιπρας σε ενα απο τα πηγαδάκια με τους βουλευτές ρωτούσε να μάθει τι ακριβώς είχε γίνει με τον τσακωμό του βουλευτή του Ποταμιού κ. Ψαριανό με συνάδελφο του που αντάλλαξαν βαριές βρισιές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.