ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε. Αυλωνίτου: «Και τον αρχηγό της ΝΔ να προτείναμε για το ΕΣΡ, θα αρνιόταν την υποψηφιότητα»

Ε. Αυλωνίτου: «Και τον αρχηγό της ΝΔ να προτείναμε για το ΕΣΡ, θα αρνιόταν την υποψηφιότητα»

Επίθεση στη ΝΔ για τη στάση που κρατά σχετικά με τη σύσταση του ΕΣΡ, εξαπέλυσε η Ελένη Αυλωνίτου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι «άμα κοιτάξετε να δείτε ποιος ωφελήθηκε που 27 χρόνια δεν ρυθμίστηκε το τηλεοπτικό τοπίο, καταλαβαίνετε τι γίνεται. Οι καναλάρχες ποτέ δεν πλήρωσαν. Υπήρξε αεροπειρατεία σε ένα αγαθό το οποίο είναι δημόσιο».

Η ίδια τάχθηκε υπέρ της πρότασης του κ. Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ, λέγοντας πως «εγώ βλέπω ότι είναι μία πράξη διευκόλυνσης που, αν δοθεί λύση, επιτέλους να γίνει το ΕΣΡ, τότε είναι μία καλή επιλογή. Είναι μία πρόταση στο πλαίσιο της αναζήτησης συναινέσεων για το όλο θέμα. Ο κ. Πολύδωρας προέρχεται από τη δεξιά παράταξη, δεν είναι πολιτικός φίλος του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό το λόγο γίνεται κι αυτή η πρόταση».

Απαντώντας σε όσους κατηγορούν τον κ. Πολύδωρα για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της, η κα Αυλωνίτου τόνισε πως «πάρα πολλά στελέχη της ΝΔ, έχουν μιλήσει με καλό τρόπο για τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι μόνο ο κ. Πολύδωρας».

Αντίθετα, όπως είπε «εγώ βλέπω μία αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίζει με τη ΧΑ το ίδιο πράγμα… και οι δύο θέλουν να μην πληρώσουν οι καναλάρχες. Και τον κ. Μητσοτάκη να είχαμε για πρόεδρο του ΕΣΡ, θα καταψήφιζε τον εαυτό του. Η αξιωματική αντιπολίτευση λειτουργεί αντιθεσμικά, έχει αντιθεσμική συμπεριφορά, γιατί είναι υπεύθυνη να συγκροτήσει το ΕΣΡ και δεν το κάνει αυτή τη στιγμή. Αν δεν κυβερνά η ΝΔ, λέει ότι “εγώ θα παραλύσω το κράτος”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ρωτήθηκε, τέλος, για τα προσόντα του επικεφαλής του ΕΣΡ, η κα Αυλωνίτου δήλωσε: «Συνήθως σε τέτοιες θέσεις, περιμένεις να είναι κάποιος πανεπιστημιακός, νομικός, να έχει ιδιότητες τέτοιες και δεν θα πρέπει να έχει κάποια σχέση με κόμματα, αν και λίγο πολύ στην Ελλάδα όλοι έχουμε. Ο κ. Πολύδωρας όμως, έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία διοικητική και πολιτική, γιατί όταν είσαι υπουργός, διοικείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.