ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την κουβανική πρεσβεία

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την κουβανική πρεσβεία

Σήμερα Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον Πάνο Ρήγα, Γραμματέα της ΚΕ, και Γιάννη Μπουρνού, μέλος της ΠΓ και υπεύθυνου του Τομέα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων, επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο και είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, κ. Οσβάλντο Κομπάτσο Μαρτίνες.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πάνος Ρήγας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αποχαιρετούμε ένα παγκόσμιο σύμβολο αγώνα και αντίστασης, που ενέπνευσε τους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη με προοπτική το σοσιαλισμό».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δικό του συλλυπητήριο μήνυμα, ο Γιάννης Μπουρνούς έγραψε: «”Θέλουμε λεύτερη εμείς πατρίδα και πανανθρώπινη τη λευτεριά”: Έτσι τελειώνει ένα σημαδιακό, ελληνικό επαναστατικό τραγούδι.Ο Φιντέλ λευτέρωσε την πατρίδα του και μετά γέννησε εκατομμύρια “μικρούς Φιντέλ”, που, με το όπλο, τη σημαία, το στηθοσκόπιο, την κιμωλία στο χέρι έδωσαν τα πάντα για την πανανθρώπινη λευτεριά. Του χρωστάμε ευγνωμοσύνη. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.