ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλλάζει γραμματέα ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι

Αλλάζει γραμματέα ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι

Όπως όλα δείχνουν η απόφαση για αλλαγή Γραμματέα στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οριστική.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον νυν Γραμματέα Παναγιώτη Ρήγα, σε πολύ καλό πολιτικό και προσωπικό κλίμα, με την οποία “σφραγίστηκε” η εκλογή νέας ηγεσίας στην Κουμουνδούρου.

Προς το παρόν, ωστόσο, υπάρχει δυστοκία για το πρόσωπο του νέου Γραμματέα, πρόσωπο άλλωστε που στην πορεία προς τις εκλογές θα αποκτήσει αναβαθμισμένο ρόλο στο κυβερνών κόμμα.

Στην Κουμουνδούρου υπάρχουν αντιδράσεις από στελέχη της πλειοψηφίας για το ενδεχόμενο να προταθεί για γραμματέας ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ήδη ακούγονται και τα ονόματα των Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, χωρίς να αποκλείεται και πρόταση-έκπληξη από τον Πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας εντείνει σήμερα τις επαφές του με κορυφαία στελέχη του κόμματος και στενούς του συνεργάτες και εφόσον υπάρξει κατάληξη στο διάδοχο του Παναγιώτη Ρήγα, αυτός θα προταθεί προκειμένου να εκλεγεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, τη Δευτέρα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι υπόλοιπες αλλαγές στην ηγεσία της Κουμουνδούρου θα πραγματοποιηθούν μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ (8-9 Σεπτεμβρίου) και την επίσκεψή του στο Ευρωκοινοβούλιο (10-13 Σεπτεμβρίου).

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από την εκλογή του νέου Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, πιθανόν και την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί το σχέδιο του κυβερνώντος κόμματος για την επόμενη ημέρα της εξόδου από τα μνημόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.