ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Κυρίτσης μετά τις «μολότοφ» ξαναχτύπησε: «Ο Πολάκης έχει δίκιο»!

Ο Κυρίτσης μετά τις «μολότοφ» ξαναχτύπησε: «Ο Πολάκης έχει δίκιο»!

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βρήκε έναν υποστηρικτή στο πρόσωπο του βουλευτή Γιώργου Κυρίτση.

Ο βουλευτής που ξεσήκωσε την γενική κατακραυγή όταν είχε ότι δεν υπάρχει κανένας νεκρός από τη χρήση μολότοφ, τώρα βγαίνει και υπερασπίζεται τον Πολάκη κατηγορώντας ταυτόχρονα τον Κυμπουρόπουλο ότι έχει άδικο.

«Σόρρυ παιδιά, ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης έχουν άδικο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.