Επίθεση Γ.Ραγκούση σε Α.Γεωργιάδη – « Η Ελλάδα δεν θα γίνει σικελικό κράτος»

Επίθεση Γ.Ραγκούση σε Α.Γεωργιάδη – « Η Ελλάδα δεν θα γίνει σικελικό κράτος»

Με αφορμή δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την Ελληνική Αστυνομία, ο Γιάννης Ραγκούσης από το βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του στη Βουλή κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει στους δημόσιους εκβιασμούς Γεωργιάδη.

«Αυτά που συμβαίνουν στη χώρα το τελευταίο διάστημα είναι πρωτοφανή για ευνομούμενη Πολιτεία και για κράτος δικαίου. Και αποκλειστικά υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έχει επιλέξει ως βασικότατο μέλος της Κυβέρνησής του ένα Υπουργό, ο οποίος αυτή τη στιγμή ελέγχεται από την ελληνική δικαιοσύνη και βεβαίως έχει και αυτός, όπως όλοι μας, αναφέρετο το τεκμήριο της αθωότητας» είπε και πρόσθεσε:

«Έχετε υποχρέωση σ’ αυτούς τους δημόσιους εκβιασμούς και στις δημόσιες απειλές που εκτόξευσε σήμερα το πρωί για μια ακόμα φορά ο κ.Γεωργιάδης σε βάρος της ελληνικής αστυνομίας, σε βάρος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξέρω τι θα κάνει η κ. Τουλουπάκη μετά τους δημόσιους εκβιασμούς και τις δημόσιες απειλές του κ. Γεωργιάδη, αλλά αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, ως εδώ και μη παρέκει. Η Ελλάδα δεν θα γίνει σικελικό κράτος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.