ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Α.Χαρίτσης: «Ο Σ.Κασσελάκης απαξιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ – Πράξη ευθύνης και ελπίδας η αποχώρησή μας από το κόμμα»

«Θέλουμε μία αριστερά η οποία θα εμπιστεύεται τις δυνάμεις της»

Α.Χαρίτσης: «Ο Σ.Κασσελάκης απαξιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ – Πράξη ευθύνης και ελπίδας η αποχώρησή μας από το κόμμα»

Η Έφη Αχτσιόγλου και οκτώ ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτητοποιήθηκαν σήμερα (23/11) ανακοινώνοντας το στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος. Μάλιστα ο Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Θα το δούμε, θα το συζητήσουμε, δεν προέχει η διανομή των ρόλων» απάντησε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

«Εμείς αποχωρήσαμε από ένα κόμμα στο οποίο δεν είμαστε περαστικοί, ούτε χθεσινοί. Το χτίσαμε με πολύ μεγάλο κόπο εδώ και πολλά χρόνια» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως πρόκειται για μία «πολύ δύσκολη στιγμή».

Ωστόσο, τόνισε πως είναι μία πράξη ευθύνης και ελπίδας. «Καλό θα ήταν να δούμε την μεγάλη εικόνα. Έχουμε μία κυβέρνηση της δεξιάς της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι παντοδύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς στην απαξίωση».

«Εμείς πήραμε μία απόφαση ευθύνης αλλά και ελπίδας, γιατί θεωρούμε ότι υπάρχουν δυνατότητες. Η Νέα Δημοκρατία στο πολιτικό επίπεδο παίζει μπάλα μόνη της. Είναι αναγκαίο για την αριστερά, να διαμορφωθεί μία εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στον κ. Μητσοτάκη. Θέλουμε μία αριστερά η οποία θα εμπιστεύεται τις δυνάμεις της».

Παράλληλα, ο Χαρίτσης, επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη βρίσκεται σε φάση διαρκούς μετάλλαξης. «Το τιμόνι στρίβει όχι μόνο προς τα δεξιά αλλά και προς την ανυποληψία» ανέφερε και απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι η ομάδα των «6+6» που αποχώρησε σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι σεβαστή η επιλογή του, εμείς σε αντίθεση με τον Κασσελάκη σεβόμαστε τις επιτυχίες της κυβέρνησής του  οι οποίες δείχνουν και τον δρόμο στον οποίο θα πορευθούμε… Από εκεί και πέρα το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.