ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ν.Ηλιόπουλος: «Αποχωρήσαμε γιατί δεν συμφωνεί με τις αξίες μας η “παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα” που αρέσει στον Σ.Κασσελάκη»

«Δεν θα κάνουμε εμφύλιο ούτε με τον Π.Πολάκη ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ν.Ηλιόπουλος: «Αποχωρήσαμε γιατί δεν συμφωνεί με τις αξίες μας η “παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα” που αρέσει στον Σ.Κασσελάκη»

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Νάσος Ηλιόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι: «Θέλουμε πολιτικό σχέδιο που να μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ. Στον προοδευτικό χώρο υπάρχει ένα έντονο πολιτικό κενό».

«Στη ζωή υπάρχουν και οι δύσκολες αποφάσεις» δήλωσε, πάντως, μετά την απόφαση της αποχώρησης.

Χαρακτήρισε αντιφατικές αλλά και συντηρητικές τις θέσεις Κασσελάκη, ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του τελευταίου περί «επιστροφής στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα», ο κ.Ηλιόπουλος τόνισε ότι δεν έχουν σχέση με τις «αξίες για τις οποίες έχει παλέψει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Με έμφαση επισήμανε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να συζητήσει, ανακάλυπτε «εσωτερικούς εχθρούς» και πρόσθεσε ότι οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν τρίτο κόμμα.

«Η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να παραδεχθεί το πρόβλημα» συμπλήρωσε ο κ.Ηλιόπουλος.

Υπογράμμισε, την ίδια στιγμή, «δεν θα κάνουμε εμφύλιο ούτε με τον Πολάκη ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ» αλλά πρόσθεσε ότι χρειαζόμαστε «έναν σύγχρονο προοδευτικό χώρο».

«Το πρόβλημά μας είναι ότι η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση. Θέλουμε προοδευτικό αριστερό πόλο για να απαντήσουμε στον κ.Μητσοτάκη» επανέλαβε.

Μίλησε, δε, για έναν ΣΥΡΙΖΑ σε φθορά αλλά και για ένα καθηλωμένο ΠΑΣΟΚ.

Τοποθέτησε στις αρχές της άλλης βδομάδας τον σχηματισμό της νέας κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρας είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ο άνθρωπος στον οποίο χρωστάω, έφερε την αριστερά στην κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.