ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σ.Κασσελάκης ψήφισε στο Περιστέρι – «Πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω»

Ακόμη ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος ψήφισε

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σ.Κασσελάκης ψήφισε στο Περιστέρι – «Πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω»

Ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης περίμενε υπομονετικά στην ουρά που υπήρχε, καθώς η συμμετοχή είναι μεγάλη και υπολογίζεται πως 250 άτομα ψηφίζουν ανά λεπτό.

Στη συνέχεια υπέγραψε το σχετικό έγγραφο και προχώρησε στην ψήφο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και κάποια από τα μέλη στο εκλογικό κέντρο στο Περιστέρι, λέγοντας «πάμε να πάρουμε τη χώρα πίσω, από αύριο πρέπει να ενωθούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.