ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θ.Θεοχαρόπουλος: « Ο Τσίπρας έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει – Δεν είναι σε αποστράτευση»

«Αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε δεύτεροι στις Ευρωεκλογές» λέει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Θ.Θεοχαρόπουλος: « Ο Τσίπρας έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει – Δεν είναι σε αποστράτευση»

«Πλούτο»  για τον χώρο της Αριστεράς χαρακτήρισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος τις δημόσιες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας «έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει όπου και όποτε κρίνει αυτός απαραίτητο, δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης  προσθέτοντας ότι θεωρεί αυτονόητο ότι πρέπει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερο στις Ευρωεκλογές.

«Φάνταζομαι ότι ο Γιώργος Τσίπρας εννοεί να είναι πιο ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας στην πολιτική. Ο Τσίπρας είναι ο πρώην πρωθυπουργός, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για 15 χρόνια που ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 32%. Είναι πλούτος για τον χώρο τον δικό μας να μπορεί να ακούμε δημόσια τις τοποθετήσεις του» είπε στον χαρακτηριστικά ο Θ.Θεοχαρόπουλος.

Οπως πρόσθεσε «δεν είναι σε αποστράτευση, είναι ενεργός ο Αλέξης Τσίπρας. Το να είναι ενεργός είναι πολύ θετικό».

Παράλληλα σημείωσε ότι «έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο από τη βάση και προχωρούμε σε ευρωεκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές εκτίμησε ότι «δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πολιτικό πλήγμα από αυτούς που έφυγαν. Εμείς οφείλουμε να πάμε καλά. Εκεί που πρέπει να ανησυχούμε είναι από τον κακό μας εαυτό, να σταματήσουν τα λάθη που έγιναν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.