ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Τζήμερος: «Διαψεύδει την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Τ.Κεφαλά»

Δεν έχει τέλος η κόντρα που ξέσπασε με αφορμή την εμφάνιση της Τ.Κεφαλά κατά χθεσινή ορκωμοσία στη Βουλή

Θ.Τζήμερος: «Διαψεύδει την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Τ.Κεφαλά»

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά στη χθεσινή ορκωμοσία της Βουλής στάθηκε αφορμή για να δεχτεί «επίθεση» από τον Θάνο Τζήμερο.

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι αντάλλαξε προσωπικά μηνύματα με τον Θάνο Τζήμερο με τον ίδιο να της στέλνει πρώτος.

Όμως ο Τζήμερος αρνείται πως μίλησαν ιδιωτικά και σχολίασε «θα μου πεις ότι το να μάθει κάποιος να ξεχωρίζει τους φαρσέρ, όταν βιώνει ολόκληρη την ύπαρξή του ως φάρσα, μάλλον τον ξεπερνάει».

Το tweet του Θάνου Τζήμερου: «Φυσικά, ουδεμία προσωπική ανταλλαγή μηνυμάτων είχα με τα νεοορκισθέντα παραδείσια πτηνά. Και τρία tweets που χαλάλισα, πολύ τους ήταν. Θα μου πεις ότι το να μάθει κάποιος να ξεχωρίζει τους φαρσέρ, όταν βιώνει ολόκληρη την ύπαρξή του ως φάρσα, μάλλον τον ξεπερνάει».

Τζώρτζια Κεφαλά: Η ιδιωτική συνομιλία με τον Θάνο Τζήμερο

Υπενθυμίζεται πως η Τζώρτζια Κεφαλά είπε στο MEGA ότι με τον Θάνο Τζήμερο είχαν και μια ιδιωτική συνομιλία.

«Είχαμε μια έντονη μηνυματογραφία μετά. Επικοινωνήσαμε και ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω μέσα στη Βουλή. Θα τα μάθετε εν καιρώ… Εκείνος μου έστειλε πρώτος μήνυμα».

«Συνέχισε την ανάρτησή του σε προσωπικά μηνύματα. Καταλήξαμε γιατί εγώ ήμουν πολύ ευγενική απέναντί του… Κάποια στιγμή πολύ ήρεμα και ωραία κλείσαμε τη συζήτηση. Ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα. Το σεξιστικό ήταν μόνο η αρχή… Ένα σάπιο σύστημα και μια σάπια νοοτροπία κρύβεται πίσω από τέτοιες αντιλήψεις» είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Τζήμερος μετά τη σεξιστική «επίθεση» που είχε κάνει κατά της Σοφίας Ζαχαράκη, έβαλε στο στόχαστρό του την Τζώρτζια Κεφαλά: «Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;».

«Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει» απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;».

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

Η Τζώρτζια Κεφαλά απαντώντας στον Θάνο Τζήμερο ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook στο οποίο φαίνεται η ίδια να περιπλανιέται στο εσωτερικό της Βουλής μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, όπου μεγάλωσε στα στενά γύρω από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Τζώρτζια Κεφαλά έγραψε: «Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους.

Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας.

Θέλω να σας πω το εξής. Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους», αναφέρει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.