ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

N.Βούτσης προς ΝΔ: «Το καμπανάκι της Δημοκρατίας να το χτυπάμε όταν χρειάζεται»

N.Βούτσης προς ΝΔ: «Το καμπανάκι της Δημοκρατίας να το χτυπάμε όταν χρειάζεται»

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο κ. Νίκος Βούτσης μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες της αντιπολίτευσης για την ποιότητα της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, τα κατεπείγοντα νομοσχέδια, τις δεκάδες τροπολογίες και την απουσία των υπουργών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται, ότι τις προηγούμενες εβδομάδες είχε υπάρξει επιστολή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής για τα προβλήματα της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και ανάλογες διαμαρτυρίες των υπόλοιπων κομμάτων. Επίσης,  σήμερα το πρωί η ΝΔ δια του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου Νίκου Δένδια πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος δεν έχει απαντήσει εγγράφως στην επιστολή του αρχηγού της ΝΔ και γιατί δεν έχει συζητηθεί η πρόταση για σύσταση εξεταστικής για τα capital controls που κατατέθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Από την πλευρά του ο κ. Βούτσης ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες υποστήριξε ότι έχει απαντήσει δημόσια και αναλυτικά σε συνεδριάσεις της Διάσκεψης των Προέδρων και στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση των αλλαγών στον Κανονισμό της Βουλή.

«Το πώς θα απαντάω είναι δικό μου θέμα» επισήμανε για να προσθέσει ότι «δεν πρόκειται να απαντήσω με επιστολή». Προχώρησε δε σε συστάσεις προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης λέγοντας «καλό θα ήταν, το καμπανάκι της Δημοκρατίας να το χτυπάμε όταν χρειάζεται, σε όσους χρειάζεται και για τα θέματα που χρειάζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στις 28 Ιουνίου σε δημόσια συζήτηση για τον Κανονισμό αναφέρθηκα σε όλα τα ζητήματα που έθεσε η ΝΔ. Έτσι επιλέγω και έτσι επέλεξα να απαντήσω. Θα έπρεπε να έχει εισπραχθεί θετικά η αντίδρασή μας. Το ότι δεν εισπράχθηκε θετικά δεν βοηθά και δημιουργεί παρεξηγήσεις σε ζητήματα που θα μπορούσαμε να έχουμε συναντίληψη», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.