ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ. Καμμένος σε Τ. Κουίκ: «Μπράβο Τέρενς που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους και του πολιτικού όρκου»

Δ. Καμμένος σε Τ. Κουίκ: «Μπράβο Τέρενς που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους και του πολιτικού όρκου»

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την ψηφοφορία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Ο Τέρενς Κουίκ τάχθηκε υπέρ της κυβερνητικής πλειοψηφίας με τον Δημήτρη Καμμένο να σχολιάζει επικριτικά την απόφασή του.

Την ώρα, λοιπόν που ο Τέρενες Κουίκ κατέθεσε την ψήφο του, ο Δημήτρης Καμμένος του φώναξε «μπράβο Τέρενς. Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους. Μπράβο για την ψήφο υπερ του πολιτικού όρκου και για τα μόνιμα δημόσια πανεπιστήμια».

Τα ψηφοδέλτια

Οι βουλευτές είχαν προμηθευτεί ήδη από εχθές το δεκασέλιδο ψηφοδέλτιο προκειμένου να αρχίσουν να γεμίζουν τα πολυάριθμα «κουτάκια». Το ενιαίο ψηφοδέλτιο έχει τις 151 προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και άλλων βουλευτών που κατάφεραν να συγκεντρώσουν στις προτάσεις τους τουλάχιστον 50 υπογραφές. Ωστόσο, στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τον αριθμό του άρθρου του Συντάγματος που προτείνεται για αναθεώρηση θα αναγράφεται με ακρίβεια και το περιεχόμενο που επιθυμούν να δώσει η επόμενη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον τρόπο αυτό η πλειοψηφία επιχειρεί να δεσμεύσει πολιτικά όσους υπερψηφίσουν τόσο για το άρθρο όσο και για το τροποποιημένο του περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακολουθεί την μορφή που είχαν τα ψηφοδέλτια των προηγούμενων αναθεωρήσεων, δηλαδή αριθμός άρθρου και τίτλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.