ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρελθόν από παλαιάς τεχνολογίας κινητά η εφαρμογή του WhatsApp

Παρελθόν από παλαιάς τεχνολογίας κινητά η εφαρμογή του WhatsApp

Ένα δημοσίευμα της Sun ήρθε να βάλει “φωτιά” στους χρήστες παλιών κινητών, καθώς ανέφερε ότι το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί για κάποιες συσκευές.

H εφαρμογή δεν θα λειτουργεί σε παλιά μοντέλα κινητών στους επόμενους δύο μήνες με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες να μην λαμβάνουν πια κλήσεις και μηνύματα μέσω της εφαρμογής.

Η πλατφόρμα θα καταργήσει την υποστήριξη της, σε περίπου 43 μοντέλα τηλεφώνων από την 1η Νοεμβρίου και έτσι κινητά με Android 4.0.4 ή παλαιότερη έκδοση καθώς και iPhone με iOS 9 ή παλαιότερη εγκατάσταση να μην υποστηρίζουν την εφαρμογή.

Τα τηλέφωνα αυτά είναι:

  • Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
  • LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
  • Sony Xperia
  • Huawei Ascend Mate and Ascend D2
  • Apple iPhone SE, 6S, and 6S Plus
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση αυτή έρχεται καθώς το WhatsApp πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά φέτος τόσο στις κλήσεις όσο και στα μηνύματα και η πλατφόρμα φέρεται να ισχυρίζεται πως με τη σταδιακή κατάργηση της σε παλαιότερη θα λειτουργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.