ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απίστευτο – Δείτε τι συμβαίνει στο ίντερνετ μέσα σε μόλις 1 λεπτό (φώτο-βίντεο)

Απίστευτο – Δείτε τι συμβαίνει στο ίντερνετ μέσα σε μόλις 1 λεπτό (φώτο-βίντεο)

Ένα λεπτό μπορεί να για κάποιους να είναι ασήμαντο, όμως για άλλους να είναι σπουδαίο.

Σε 60 δευτερόλεπτα μπορεί να συμβούν πάρα πολλά.

Αναρωτηθήκατε ποτέ, πόσα πράγματα συμβαίνουν στο internet σε μόλις ένα λεπτό;

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξαν οι Lori Lewis και Officially Chadd για την Visual Capitalist, σε ένα μόνο λεπτό καταγράφεται η ακόλουθη δραστηριότητα, στο διαδίκτυο για το 2019:

  • 1 εκατομμύριο login στο Facebook
  • 4,5 εκατομμύρια βίντεο στο YouTube
  • 1,4 εκατομμύρια κινήσεις στο Tinder
  • συνολικά 41,6 εκατομμύρια μηνύματα που αποστέλλονται στο WhatsApp και το Facebook Messenger
  • 3,8 αναζητήσεις στο Google,
  • 347,222 κυλήσεις στο Instagram
  • 694.444 ώρες θέασης καταγράφονται στο Netflix

Σε συγκριτική βάση, η Visual Capitalist αφού συνέταξε τα στοιχεία παρατήρησε ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις από το 2018 στο 2019. Βέβαια, το διαδίκτυο είναι ένας «οργανισμός» απίστευτα δυναμικός, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πάντα νέα και ενδιαφέροντα πράγματα που προκύπτουν εκεί.

Οι συνδέσεις στο Facebook και οι αναζητήσεις Google παρέμειναν σχετικά στάσιμες από το ένα έτος στο άλλο, με την Google να προσθέτει επιπλέον 100.000 αναζητήσεις σε ένα λεπτό το 2019 και το Facebook να προσθέτει κάτω από 30.000 συνδέσεις. Άλλες πλατφόρμες είχαν ένα πιο ισχυρό 2019 λεπτό σε σύγκριση με το 2018. Η Netflix, για παράδειγμα, σχεδόν τριπλασίασε τον όγκο των ανθρώπων που παρακολουθούν το περιεχόμενό της και το Instagram σχεδόν διπλασίασε τον αριθμό των ατόμων που παρακολουθούν τη ροή στην πλατφόρμα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.