ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλιοβασίλεμα από το διάστημα: Το όριο ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως (φωτο)

Ηλιοβασίλεμα από το διάστημα: Το όριο ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως (φωτο)

Το ηλιοβασίλεμα είναι ένα όμορφο θέαμα που μας εντυπωσιάζει ιδίως αν το απολαμβάνουμε από ψηλά σε κάποιο λόφο ή από τη θάλασσα. Ωστόσο, ο αστροναύτης Αλεξάντερ Γκερστ έχει καταγράψει το ηλιοβασίλεμα υπό μια οπτική που ελάχιστοι θα έχουν την τύχη να απολαύσουν.

Ο Γκερστ πέρασε περισσότερο χρόνο στο διάστημα από ό, τι οποιοσδήποτε άλλος ενεργός αστροναύτης της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο διάστημα και συγκεκριμένα το 2018 απαθανάτισε τη μαγική στιγμή του ηλιοβασιλέματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη μια πλευρά, ο πλανήτης είναι κρυμμένος στο σκοτάδι κι από την άλλη, «λούζεται» με το λαμπρό φως του ήλιου. Η φωτογραφία του Γκερστ αποδεικνύει πώς το ηλιοβασίλεμα είναι το όριο ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.