ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

WhatsApp: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που φέρνει η εφαρμογή

Βελτιώνει τις βιντεοκλήσεις με υποστήριξη για περισσότερα άτομα

WhatsApp: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που φέρνει η εφαρμογή

To WhatsApp ανακοίνωσε αρκετές βελτιώσεις στις βιντεοκλήσεις και τις κλήσεις ήχου που προσφέρει, κάνοντάς το πιο ανταγωνιστικό απέναντι σε άλλες πλατφόρμες που υποστηρίζουν τέτοιες λειτουργίες.

Οι βιντεοκλήσεις WhatsApp σε κινητές συσκευές υποστηρίζουν πλέον έως και 32 άτομα, τη στιγμή που μέχρι τώρα υποστήριζαν οκτώ. Η εφαρμογή FaceTime της Apple υποστηρίζει βιντεοκλήσεις 32 ατόμων, επομένως πλέον το WhatsApp θα μπορεί να το ανταγωνιστεί.

Πατώντας παρατεταμένα στην εικόνα κάποιου συμμετέχοντα θα μπορεί κανείς να ρυθμίσει τη ροή ήχου και εικόνας, ώστε να μπορεί να τους κάνει mute ή να στείλει σε κάποιον ιδιωτικό μήνυμα. Τώρα υπάρχει και η δυνατότητα κοινής χρήσης ενός συνδέσμου κλήσης με άτομα, χαρακτηριστικό που υπάρχει στο FaceTime.

Ακόμα, υπάρχουν νέες ειδοποιήσεις banner κατά τη διάρκεια της κλήσης για να ειδοποιούν τους χρήστες όταν προστίθεται σε αυτή κάποιος νέος συμμετέχων και, για όσους έχουν απενεργοποιημένη την κάμερα, οι κυματομορφές είναι πιο πολύχρωμες για να είναι πιο εύκολο να καταλάβουν ποιος μιλάει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το WhatsApp δοκιμάζει επίσης μια λειτουργία picture-in-picture iOS που θα επιτρέψει στους χρήστες του να κάνουν πολλαπλές εργασίες και να χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές ενώ παραμένουν σε βιντεοκλήση. Αυτή η δυνατότητα έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.