ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Facebook: Γίνονται viral οι δημοσιεύσεις σας; – Θα κάνετε επαλήθευση ταυτότητας

Facebook: Γίνονται viral οι δημοσιεύσεις σας; – Θα κάνετε επαλήθευση ταυτότητας

Από εδώ και στο εξής, το Facebook θα απαιτεί από τους χρήστες που οι δημοσιεύσεις τους γίνονται viral να επαληθεύουν την ταυτότητα τους.

​Με αυτό το χαρακτηριστικό το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, θέλει να διασφαλίσει ότι οι χρήστες βλέπουν αυθεντικές αναρτήσεις από ανθρώπους αντί από bots ή χρήστες που κρύβουν την ταυτότητα τους.

​Να υπενθυμίσουμε ότι το Facebook πριν δύο χρόνια ζήτησε από τις σελίδες με μεγάλη απήχηση να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα και την τοποθεσία τους.

Οι λογαριασμοί στο Facebook που εμφανίζουν “μη αυθεντική συμπεριφορά” και έχουν δημοσιεύσεις οι οποίες γίνονται συνέχεια viral θα πρέπει να παρέχουν μία μορφή ταυτότητας. Εάν η ταυτότητα δεν ταιριάζει με την ταυτότητα του εν λόγω λογαριασμού ή αν ο χρήστης απορρίψει την επαλήθευση της ταυτότητας, τότε το Facebook θα μειώσει την διανομή των δημοσιεύσεων και πρακτικά θα μειωθούν οι προβολές, και τα άτομα που αλληλεπιδρούν με τις δημοσιεύσεις.

Εάν κάποιο προφίλ που θεωρείται ύποπτο είναι διαχειριστής μίας σελίδας στο Facebook, τότε το προφίλ δεν θα μπορεί να διαχειριστεί την σελίδα αυτή εκτός και αν γίνει επαλήθευση της ταυτότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Facebook προσπαθεί μέσα από αυτόν τον τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την πραγματική τους ταυτόχρονα ενώ ταυτόχρονα θέλει να σταματήσει την παραπληροφόρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.