ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φωτογράφισε τη σύντροφό του να γεννάει στο σπίτι τους -Καρέ καρέ ο τοκετός (φωτο)

Φωτογράφισε τη σύντροφό του να γεννάει στο σπίτι τους -Καρέ καρέ ο τοκετός (φωτο)

Ίσως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται μία γυναίκα που πασχίζει επί 20 ώρες να γεννήσει είναι ο φωτογραφικός φακός κολλημένος μπροστά στο πρόσωπό της κάθε στιγμή.

Αυτό όμως δεν ισχύει και για την Πρισίλα, τη σύντροφο του φωτογράφου Γουστάβο Γκόμες από την Βραζιλία, ο οποίος απαθανάτισε ολόκληρη τη διαδικασία του τοκετού.

Ήταν ένα βράδυ Κυριακής δύο μήνες πριν, όταν οι πρώτοι πόνοι έπιασαν την νεαρή γυναίκα. Μαζί με τον σύντροφό της έπρεπε να περιμένει μέχρι το επόμενο πρωί ώστε να διαβεβαιώσει ο γιατρός ότι η διαστολή ήταν αρκετά μεγάλη για να γεννήσει.

Αφού πήρε το πράσινο φως, το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι όπου η Πρισίλα μπήκε για μπάνιο μέχρι να τους επισκεφθεί η νοσοκόμα, ο μαιευτήρας και ο παιδίατρος, όλοι δηλαδή όσοι θα τους βοηθούσαν να ολοκληρωθεί αισίως ο τοκετός.

Ο Γκόμες ξεκίνησε από εκείνη τη στιγμή να απαθανατίζει όλη τη διαδικασία. Όπως αποκάλυψε αργότερα στο Future Shoot, αρκετές φορές προσπάθησε να πείσει τη σύντροφό του να ποζάρει, λίγο αργότερα όμως συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν ήταν καλή ιδέα και αρκέστηκε στις αυθόρμητες φωτογραφίες.

Ο ίδιος είχε ήδη ξεκινήσει λίγο καιρό πριν να απαθανατίζει τη ζωή του με τη σύντροφό, η φωτογράφηση όμως της γέννησης της κόρης του είναι η δουλειά που τον χαρακτηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Δύο μήνες μετά τον ερχομό της κόρης του Βιολέτας, ο Γκόμες φέρνοντας στο μυαλό του την εμπειρία την χαρακτηρίζει έντονη και δηλώνει ότι οι αγαπημένες του φωτογραφίες είναι εκείνες στις οποίες η σύντροφός του στέκεται δίπλα στην κούνια του νεογέννητου παιδιού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.