ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό: Δείτε πώς γυρίζουν ένα μωρό στη σωστή θέση για τον τοκετό!

Εντυπωσιακό: Δείτε πώς γυρίζουν ένα μωρό στη σωστή θέση για τον τοκετό!

Πριν σας αναφέρουμε το οτιδήποτε για αυτό το βίντεο και δη την τεχνική που θα δείτε θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι με δική σας ευθύνη θα πατήσετε το play.

Πολλά είναι τα μωράκια που δεν παίρνουν εγκαίρως θέση για τον επικείμενο τοκετό, με πολλούς γονείς να ανησυχούν. Συνήθως και σύμφωνα με έρευνες περίπου το 4% των παιδιών δεν γυρίζουν το κεφαλάκι τους προς τα κάτω με αποτέλεσμα ο τοκετός να γίνεται με καισαρική ώστε να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές.

Πολλές μέλλουσες μαμάδες όμως αρνούνται να γεννήσουν με καισαρική θέλοντας να φέρουν στον κόσμο το μωράκι τους με φυσιολογικό τοκετό, κάτι που ήθελε και η γνωστή σε όλους Κιμ Καρντάσιαν… και το κατάφερε.

Με την ίδια τεχνική που θα δείτε παρακάτω, τόσο η γνωστή τηλεπερσόνα όσο και πολλές γυναίκες στον κόσμο που θέλουν να γεννήσουν φυσιολογικά αλλά το μωρό τους δεν έχει γυρίσει το κεφαλάκι του προς την έξοδο, καταφέρνουν να φέρουν το μωρό στη σωστή θέση ώστε να ξεκινήσει ο τοκετός.

Δείτε πώς γίνεται όλη αυτή η διαδικασία στο παρακάτω βίντεο.

Врач переворачивает ребенка в животе беременной.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοσιεύτηκε από Mamaplus.MD στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.