ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Viral έγινε η φωτογραφία που δείχνει πως μετακινούνται τα κόκαλα στο σώμα μιας γυναίκας την ώρα του τοκετού (φώτο)

Viral έγινε η φωτογραφία που δείχνει πως μετακινούνται τα κόκαλα στο σώμα μιας γυναίκας την ώρα του τοκετού (φώτο)

Για να έρθει στον κόσμο ένα μωρό, γίνονται πολλές διεργασίες στο σώμα μιας γυναίκας.

Μάλιστα, για τις περισσότερες δεν έχουμε ιδέα, ειδικά αν δεν το έχουμε ζήσει. Οι περιγραφές, όσο γλαφυρές κι αν είναι, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, έχει πραγματικά ξαφνιάσει τους πάντες.

https://www.instagram.com/p/BsRXjMRHpEr
Είναι από το Instagram των North Dallas Doula Associates και έχει τραβηχτεί στο Baylor University Medical Center του Dallas.

Στη φωτογραφία βλέπουμε μια γυναίκα να γεννάει και την κίνηση που κάνουν τα κόκαλα στο πίσω μέρος, στην «ουρά», για να κάνει χώρο για το μωρό.

Το «rhombus of Michaelis» όπως ονομάζεται το κόκαλο στη βάση της σπονδυλικής στήλης, φαίνεται σαν εξόγκωμα, που προεξέχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπινου σώματος και της φύσης που ακόμη μας εκπλήσσει και μας προκαλεί δέος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.