ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aerial hoop: Η νέα τάση γυμναστικής που αγαπούν οι νέοι

Aerial hoop: Η νέα τάση γυμναστικής που αγαπούν οι νέοι

Το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής δεν είναι καινούργιο αλλά το έκαναν κυρίως ακροβάτες. Τον τελευταίο καιρό αρχίζει και εμφανίζεται και σε κάποια studio για να απλή γυμναστική.

Η aerial hoop σίγουρα έχει κάποια κοινά στοιχεία με την aerial αλλά σίγουρα και κάποιες διαφορές. Την συγκεκριμένη γυμναστική δεν θα πρότεινα να την κάνεις μόνη σου σπίτι για λόγους ασφαλείας. Είναι πολύ καλύτερο να πας σε έναν διαμορφωμένο χώρο στον οποίο θα υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα να σε καθοδηγούν αλλά και οι υποδομές θα είναι οι κατάλληλες.

Στην aerial γενικότερα πρέπει να φοράς εφαρμοστά ρούχα γυμναστική και κοντομάνικη μπλούζα όχι τιραντάκι. Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρεις είναι πριν ξεκινήσεις αυτού του είδους την γυμναστική είναι ότι πρέπει να πηγαίνεις με άδειο στομάχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.