ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τρία λάθη που κάνουμε και καταστρέφουμε τα μαλλιά μας

Τα τρία λάθη που κάνουμε και καταστρέφουμε τα μαλλιά μας

Τα μαλλιά όπως γνωρίζουμε, είναι ευαίσθητα και χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση προκειμένου να παραμείνουν υγιή και λαμπερά.

​Ωστόσο πολλές φορές τα παραμελούμε και δεν τους δείχνουμε την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονται για να είναι λαμπερά και να μην έχουμε τριχόπτωση.

Παρακάτω θα δείτε τα τρία συχνά λάθη που κάνουμε και αποδεικνύονται ακόμη και καταστροφικά για τα μαλλιά και τι πρέπει να κάνετε:

Δεν καθαρίζετε τις βούρτσες

Η καθαριότητα της βούρτσας που χρησιμοποιείτε για να χτενίσετε τα μαλλιά σας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Τα υπολείμματα των καλλυντικών προϊόντων, η λιπαρότητα και τα βακτήρια που αναπτύσσονται στις πολυχρησιμοποιημένες βούρτσες βλάπτουν την υγεία της τρίχας. Φροντίζετε πάντα να αφαιρείτε τις τρίχες που μένουν στη βούρτσα και μια φορά το μήνα να την καθαρίζετε προσεκτικά με σαμπουάν ή μαγειρική σόδα.

Συνεχής χρήση σεσουάρ

Είτε πρόκειται για το πιστολάκι μαλλιών, είτε πρόκειται για το σίδερο ισιώματος όταν τα χρησιμοποιείτε συνεχώς πολλαπλασιάζετε τη ζημιά στην τρίχα. Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τα μαλλιά θαμπά.

Δεν χρησιμοποιείτε χλιαρό προς κρύο το νερό για να λουστείτε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πολύ ζεστό νερό, αφυδατώνει την τρίχα, την κάνει ξηρή και πιο εύθραυστη. Διατηρείτε τη θερμοκρασία του νερού χλιαρό προς κρύο, για να μην ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.