ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να τα χρησιμοποιείτε

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να τα χρησιμοποιείτε

Είναι γνωστό πως τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αποτελούν εύκολη και γρήγορη λύση για τις περισσότερες γυναίκες όταν θέλουν να αφαιρέσουν το μακιγιάζ τους.

​Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ωστόσο, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα χρησιμοποιείτε κι αν μέχρι πρότινος ο τρόπος που τα χρησιμοποιούσατε ήταν λανθασμένος;

Οι περισσότερες, λοιπόν, τείνουν να ξεκινάνε από το μέτωπο και συνεχίζουν για να ολοκληρώσουν το λεγόμενο «Τ». Ακολούθως συνεχίζουν προς το πηγούνι, ενώ μάγουλα, ζυγωματικά και μάτια έρχονται τελευταία.

Η συγκεκριμένη σειρά, ωστόσο, είναι η λανθασμένη καθώς τόσο το μέτωπο όσο και τα σημεία στο «Τ» του προσώπου σας είναι τα πιο λιπαρά. Αυτό που κάνετε, λοιπόν, είναι να μεταφέρετε όλη τη λιπαρότητα και τα μικρόβια και στο υπόλοιπο πρόσωπο, με αποτέλεσμα την ευκολότερη πρόκληση στιγμάτων και σπυριών στο πρόσωπό σας.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε όλα τα παραπάνω είναι να ξεκινάτε τον καθαρισμό του προσώπου σας από έξω προς τα μέσα. Δηλαδή, πρώτα εφαρμόζετε το μαντηλάκι ντεμακιγιάζ στη γραμμή του μετώπου, συνεχίζετε στα κόκαλα περιμετρικά του προσώπου και στο πιγούνι και τέλος προχωράτε προς το κέντρο του προσώπου σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε, ωστόσο, είναι το ότι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ δεν αντικαθιστούν επ’ ουδενί το πλύσιμο του προσώπου με νερό και καθαριστικό σαπούνι ή λοσιόν. Μετά από κάθε χρήση ντεμακιγιάζ, λοιπόν, πλένετε το πρόσωπό σας κανονικά, καθώς τα περισσότερα από αυτά αφήνουν χημικά υπολείμματα στο πρόσωπό σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.