ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις χρήσεις του λεμονιού στην καθημερινή περιποίηση ομορφιάς σας

Τρεις χρήσεις του λεμονιού στην καθημερινή περιποίηση ομορφιάς σας

Τις περισσότερες φορές τα λεμόνια έχουν χρήση στην κουζίνα και πιο συγκεκριμένα στα φαγητά, όμως μπορούν να δώσουν τεράστια βοήθεια και στην υγεία σας.

Στην πραγματικότητα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, γιατί αυτός ο ταπεινός κίτρινος καρπός μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι απλώς να δώσει ένταση στο φαγητό ή τη σαλάτα σας. Στην ουσία μπορεί να φωτίσει τα μαλλιά σας, να λευκάνει τα νύχια σας, ακόμη και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την ακμή. Και γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους πρέπει να αρχίσετε να τα εντάσσετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας.

Λευκαίνει τα νύχια

Εάν συνηθίζετε να βάφετε τα νύχια σας με βερνίκι για μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι πιθανό να έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν ένα ελαφρώς κίτρινο χρώμα. Για να επαναφέρετε τα νύχια σας στο φυσικό τους χρώμα απλώς αφήστε τα να μουλιάσουν σε ένα μπολ με χυμό από ένα λεμόνι για δέκα λεπτά.

Αντιμετωπίζει την ακμή

Τα λεμόνια είναι ένα φυσικό αντιβακτηριδιακό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καταπληκτικά για να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από σπυράκια. Την επόμενη φορά που θα εντοπίσετε ένα σημείο, ταμπονάρετε απαλά με χυμό λεμονιού και αφήστε το να δράσει και να κάνει τα «μαγικά» του.

Φωτίζει τα μαλλιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το κόλπο όχι μόνο λειτουργεί πραγματικά, αλλά επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να φωτίσετε και να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας φυσικά -χωρίς καθόλου χημικές ουσίες. Την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε στην παραλία ή έξω στον ήλιο, πιέστε λίγο χυμό λεμονιού στα μαλλιά σας, χτενίστε τα με τα δάχτυλά σας και σύντομα θα έχετε λεπτές και ζεστές φωτεινές τούφες. Ίσως χρειαστεί να το επαναλάβετε μερικές φορές καθώς είναι μια αργή και σταδιακή διαδικασία, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το χρώμα των μαλλιών σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.