ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δείτε τι έπαθε ένας μπέμπης όταν η μαμά του τον θήλασε μετά από σπρέι μαυρίσματος [εικόνες]

Δείτε τι έπαθε ένας μπέμπης όταν η μαμά του τον θήλασε μετά από σπρέι μαυρίσματος [εικόνες]

Η Gemma Colley έμαθε με τον πιο «σκληρό» και, ίσως, αστείο τρόπο πως δεν κάνει να θηλάζουμε τα παιδιά μετά από τεχνητό μαύρισμα με σπρέι.

Η νεαρή μητέρα δημοσίευσε τη φωτογραφία του μικρού, μετά από θηλασμό, ο οποίος είχε μια τεράστια μαύρη στάμπα γύρω από το στόμα του.

«Επική αποτυχία», έγραψε η Gemma στο Facebook.

Το ποστ πήρε 1000 like και κοινοποιήθηκε πάνω από 23000 φορές, σε μόλις 17 ώρες.

Μετά από λίγες μέρες, ανέβασε μία άλλη φωτογραφία, γράφοντας «η απόδειξη ότι ο σημερινός θηλασμός ήταν λιγότερο πορτοκαλί από τον προηγούμενο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.