ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μήνυση μητέρας 3χρονου παιδιού από τη Λάρισα: «Νηπιαγωγοί κακοποίησαν το παιδί μου»

Το παιδί επέστρεφε σπίτι με γρατσουνιές και σημάδια στα χέρια

Μήνυση μητέρας 3χρονου παιδιού από τη Λάρισα: «Νηπιαγωγοί κακοποίησαν το παιδί μου»

Μήνυση κατά των νηπιαγωγών στη Λάρισα έκανε η μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού. Η μητέρα ισχυρίζεται ότι το παιδί επέστρεφε σπίτι με γρατζουνιές και σημάδια στα χέρια. Οι εκπαιδευτικοί από την πλευρά τους υπέβαλλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η μητέρα έκπληκτη αντίκρυσε το παιδί της να επιστρέφει στο σπίτι με σημάδια και γρατζουνιές στα χέρια. Αρχικά η ίδια θεώρησε ότι πιθανόν να καβγάδισε με κάποιο άλλο παιδάκι, ωστόσο σύμφωνα με όσα της είπε το παιδί, υπεύθυνες για τα σημάδια ήταν οι νηπιαγωγοί.

Όπως λέει η μητέρα επικοινώνησε κατευθείαν με τη Διεύθυνση του Σταθμού, ωστόσο δεν έλαβε σαφείς απαντήσεις, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να κινηθεί νομικά. Η ίδια μήνυση κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Πλέον αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για το αν θα ασκηθεί ή όχι ποινική δίωξη.

Από πλευράς τους, οι δύο δασκάλες αρνούνται κάθε κατηγορία και επισημαίνουν ότι την συγκεκριμένη ημέρα, ο πατέρας παρέλαβε το 3χρονο παιδί, χωρίς να γίνει οποιοδήποτε σχόλιο. Όπως λένε, λίγες ώρες αργότερα, η μητέρα τηλεφώνησε και τις κατηγόρησε για τα δήθεν σημάδια στα χέρια του παιδιού. Οι δύο τους υπέβαλλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λαρισαίων διενεργεί ΕΔΕ για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.