ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

19χρονη υποσχέθηκε τσάμπα έρωτα σε ξενοδοχείο και οι άντρες έκαναν ουρά!(φώτο)

19χρονη υποσχέθηκε τσάμπα έρωτα σε ξενοδοχείο και οι άντρες έκαναν ουρά!(φώτο)

Μια 19χρονη blogger πέταξε κυριολεκτικά μια «ενεργοποιημένη» βόμβα στο διαδίκτυο, και κατάφερε να κάνει ένα ξενοδοχείο να βουλιάξει από άντρες.

Η νεαρή κοπέλα έγραψε ένα status – πρόκληση: «Όποιος έρθει εδώ θα έχει δωρεάν σeξ», λίγη ώρα αργότερα έγραψε τον αριθμό του δωματίου της «6316».

Το κακό είχε γίνει και ξαφνικά προκλήθηκε πανικός στο ξενοδοχείο. Έξω από το δωμάτιό της μαζεύτηκαν αμέτρητοι άντρες που ήθελαν απλά το κορμί της.

Οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και επικοινωνούσαν με το δωμάτιο.

Η 19χρονη τρόμαξε από τον κόσμο που απάντησε στο κάλεσμά της. Άρχισε να γράφει στο ποστ της πως έκανε πλάκα, ωστόσο τα σχόλια από τους άνδρες… έπεφταν βροχή: «Είμαστε στο δρόμο για το δωμάτιό σου».

Η πόρτα του δωματίου της έγινε viral και δεκάδες στάτους εμφανίστηκαν στα social media από άντρες που έκαναν ουρά.

Τελικά, η αστυνομία ανέλαβε την υπόθεση και η νεαρή δεν γλίτωσε τη σύλληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την DailyMail, στο ξενοδοχείο έφτασαν 3.000 άνδρες που απλά περίμεναν να κρατήσει την υπόσχεσή της η 19χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.