Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε άντρες και γυναίκες στις σχέσεις τους

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε άντρες και γυναίκες στις σχέσεις τους

Καλώς ή κακώς τα ψέματα είναι μέρος κάθε είδους σχέσης, είτε φιλικής, είτε ερωτικής, είτε γονικής κλπ. Όσον αφορά τα ζευγάρια συγκεκριμένα, λίγο πολύ όλοι έχουν ξεστομίσει και από ένα ψέμα στην σχέση τους με σκοπό να καλύψουν κάτι που δεν θα γινόταν αποδεκτό από το ταίρι τους ή να κάνουν μια πληροφορία να ακουστεί ακόμα πιο ωραία.

Φαίνεται όμως πως μια νέα αυστραλιανή έρευνα η οποία ανέλυσε τα δεδομένα μιας μερίδας ανδρών και γυναικών κατέληξε σε ένα ψέμα που λένε όλοι στην σχέση τους.Η εν λόγω έρευνα ήθελα να καταλήξει σε σαφή συμπεράσματα σχετικά με το ποιο από τα δυο φύλα τείνει να ψεύδεται περισσότερο όταν βρίσκεται σε μια σχέση, καθώς και το ποια είναι τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λέγονται από άντρες και γυναίκες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της λοιπόν, τόσο τα αρσενικά όσα και τα θηλυκά τείνουν να «συμφωνούν» ως προς το μεγαλύτερο ψέμα που λένε με τεράστια ευκολία στους συντρόφους τους και που πρόκειται για το πιο ανούσιο και χαζό ψέμα που μπορεί κάποιος να πει. Ο λόγος για τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που έχουν περάσει από τη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες υποστήριξαν πως το 79,2% των γυναικών και το 50% των ανδρών έχουν πει ψέματα για των αριθμό των εpωτικών παρτενέρ τους.

Παλαιότερες έρευνες αναφέρουν πως στο συγκεκριμένο κεφάλαιο, οι γυναίκες συνηθίζουν να αφαιρούν πρώην συντρόφους ή απλές γνωριμίες από τον αριθμό που θα πουν, ενώ οι άντρες το ακριβώς αντίθετο. Κάτι που πηγάζει, φυσικά, από την ανάγκη των θηλυκών να φανούν πιο επιλεκτικά και ώριμα και την πεποίθηση των αρσενικών πως οι ερωτικές εμπειρίες ενισχύουν τον ανδρισμό τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι περισσότερες έρευνες δεν έχουν εστιάσει στην αιτία που οι σύντροφοι αισθάνονται την ανάγκη να αποκρύψουν την αλήθεια, μα σε τι βαθμό συνεχίζει να διαιωνίζεται το συγκεκριμένο ψέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τονίζεται δε, πως η απόκρυψη αυτή της αλήθειας δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των «επικίνδυνων φάουλ» μα… στα white lies.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.