ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι 2+1 καθημερινές συνήθειες που «φθείρουν» την εpωτική μας ζωή

Αυτές είναι οι 2+1 καθημερινές συνήθειες που «φθείρουν» την εpωτική μας ζωή

Η σeξουαλική μας ζωή, δυστυχώς, επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες, και η επίδρασή τους είναι τόσο ισχυρή που μπορεί να επηρεάσει τον αριθμό των επαφών, αλλά και την ποιότητα της σeξουαλικής μας συνεύρεσης.

Οι γιατροί επιμένουν πως η εpωτική ζωή είναι εξίσου σημαντική για την υγεία ενός ανθρώπου, όσο η διατροφή και η γυμναστική.

Δείτε παρακάτω 3 συνήθειες που πολλοί έχουμε και καταστρέφουν την εpωτική μας διάθεση.

  • Ο ύπνος

Μελέτες έχουν συνδέσει τις λίγες ώρες ύπνου και την κακή ποιότητα ύπνου με την μειωμένη σeξουαλική μας διάθεση. Το οξύμωρο είναι ότι αυτό ισχύει και αντίστροφα, δηλαδή κακή ερωtική ζωή προκαλεί αυπνίες.

  • Η καθιστική ζωή

Η γυμναστική είναι αφροδισιακή. Το οξυγόνο που μεταφέρεται όταν ασκούμαστε αυξάνει την ερωtική μας διάθεση και προσφέρει και εντονότερους οpγασμούς. Όλες οι τελευταίες μελέτες έχουν αναδείξει ως νούμερο ένα κίνδυνο για τη στυtική δεισλειτουργία την καθιστική ζωή.

  • Το κινητό
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύωρη παραμονή και έκθεση στα social media αυξάνει τα επίπεδα του στρες και καταστρέφει την διάθεσή μας, ενώ τελευταίες έρευνες συνδέουν την υπνηλία των ορμονών μας που συνδέονται με την σeξουαλικότητά μας με την υπερβολική χρήση του κινητού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.