ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσύ ήξερες πόσα είδη απιστίας υπάρχουν; – Κι όμως δεν είναι μόνο ένα!

Εσύ ήξερες πόσα είδη απιστίας υπάρχουν; – Κι όμως δεν είναι μόνο ένα!

Απιστία δεν είναι μόνο η ερωτική επαφή και οι ειδικοί το εξηγούν.

Δείτε παρακάτω τι θεωρείται απιστία και πότε είναι σημάδι κόπωσης μια σχέσης.

Η σωματική έλξη και επαφή

Τα φιλιά και τα χάδια είναι η συχνότερη μορφή απιστίας. 9 στις 10 φορές όταν αποκαλυφθεί οδηγεί σε χωρισμό και δείχνει σημαντικά προβλήματα στη σχέση, όχι αξεπέραστα όταν γίνεται από άνδρες, αλλά όταν η γυναίκας της σχέσης κάνει την απιστία τα πράγματα είναι σοβαρά.

Συναισθηματική απιστία

Αν και πιο ανώδυνη είναι πιο επικίνδυνη όταν υπάρχει καθημερινή επαφή, συναισθηματικό δέσιμο και ενδιαφέρον για τον άλλον. Μπορεί η ερωτική επαφή να είναι απλά μια εκτόνωση από τη σχέση σου, αλλά όταν αναπτύσσεις αισθήματα τα πράγματα σοβαρεύουν και χωρίς να το καταλαβαίνεις σε οδηγεί σε απομάκρυνση από τη σχέση σου, χωρίς επιστροφή.

Οι φαντασιώσεις

Το να φαντασιώνεσαι άλλους την ώρα της ερωτικής επαφής με τη σύντροφό σου οι ειδικοί λένε ότι είναι φυσιολογικό. Το να φαντασιώνεσαι όμως συνέχεια ένα συγκεκριμένο άτομο, ίσως σε οδηγήσει εμμονή και να βάψει μακροπρόθεσμα τη σχέση σου.

Η οικονομική απιστία

Το να κάνεις οικονομικά σχέδια χωρίς να υπολογίζεις τη σύντροφό σου, να κρύβεις εισοδήματα, να μην λαμβάνεις τη γνώμη της στις αποφάσεις σου τότε δείχνει μια κόπωση στη σχέση. Το χρήμα σε μια σχέση είναι εξουσία και πολλές φορές οδηγεί σε χωρισμό.

Η κρυφή ζωή στα social

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συχνότερη μορφή απιστίας στις μέρες, αφού τα σόσιαλ έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά. Είναι η ευκολότερη μορφή απιστίας αφού δεν απαιτεί απουσία από το σπίτι. Μακροπρόθεσμα οδηγεί σε χωρισμό, αφού μια παράλληλη ζωή φέρνει αλλαγές που δεν καταλαβαίνουμε ότι γίνονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.