ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρευνα: Ιδού γιατί οι γυναίκες δεν πετούν ρούχα που δεν τους κάνουν

Έρευνα: Ιδού γιατί οι γυναίκες δεν πετούν ρούχα που δεν τους κάνουν

Η έκφραση «δεν έχω τι να βάλω» ταιριάζει «γάντι» στις περισσότερες γυναίκες. Μπορεί η ντουλάπα και τα συρτάρια τους να μην έχουν χώρο, ωστόσο εκείνες σχεδόν πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω.

Σε έρευνα που έγινε σε 1.000 γυναίκες, οι απαντήσεις είναι άκρως διαφωτιστικές για τη σχέση που έχουν με τα ρούχα και το πόσο λατρεύουν τα ψώνια.

Τη χιλιοειπωμένη έκφραση υποστηρίζει 1 στις 4 Βρετανίδες, ενώ το 23% δηλώνει πως έχει βαρεθεί αυτά που κρέμονται στη ντουλάπα του.

Παράλληλα, οι μισές γυναίκες της έρευνας τόνισαν πως είναι εθισμένες στα ψώνια, με τις περισσότερες να σπαταλούν τουλάχιστον 500 ευρώ κάθε χρόνο. Μόλις το 10% αυτών, υποστηρίζει πως ξοδεύει πολλά χρήματα για ενδυματολογικές επιλογές.

Το 42%, από την άλλη πλευρά, παραδέχτηκε πως κρατά ρούχα, που είναι μικρότερα από το μέγεθός του, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα είναι στο κατάλληλο βάρος για να τα φορέσουν.

Τα ερωτήματα της έρευνας συνεχίζουν να είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση των γυναικών με τα ρούχα, με τις περισσότερες να τα θεωρούν ως επιβράβευση για κάποιο κατόρθωμα, ενώ δεν είναι λίγες και εκείνες που είναι συναισθηματικά δεμένες με κάποια από αυτά.

Σκοπός της έρευνας είναι δείξει πως οι γυναίκες θα πρέπει να αγοράζουν ρούχα στο νούμερό τους και αναλόγως του σωματότυπού τους, ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολες οι γυναίκες οφείλουν να έχουν μια ντουλάπα, που αντανακλά την προσωπικότητά τους, έχει τα απαραίτητα για κάθε περίσταση και όχι περιττά, μη αναγκαία, μικρότερα ή μεγαλύτερα σε μέγεθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.