ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Sumo κότσος: Το απόλυτο trend και για το χειμώνα! [φωτό]

Sumo κότσος: Το απόλυτο trend και για το χειμώνα! [φωτό]

Όλες, κάποια στιγμή το έχουμε δοκιμάσει και πραγματικά θυμίζαμε τους Γιαπωνέζους παλαιστές του Sumo.

Ο Orlando Pita, ο κομμωτής που επιμελήθηκε το hairstyling για την επίδειξη μόδας γνωστού fashion brand, στην Ανοιξιάτικη κολεξιόν δημιούργησε τον τέλειο sumo κότσο. Το trend αυτό όμως μπορείτε να το υιοθετήσετε και για τον χειμώνα που θα ταιριάζει τέλεια με τα ψηλά ζιβάγκο και τα μάλλινα κασκόλ.

Πώς όμως θα το φτιάξετε; Ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία:

Το στιλ των μαλλιών θα πρέπει να είναι πολύ ίσια περασμένα με κάποιο λάδι ή ζελέ για να γυαλίζουν και η διαδικασία είναι πανεύκολη. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από gel και πιάστε τα ίσια μαλλιά σας σε ένα sleek σφικτό ponytail.

Στη συνέχεια δημιουργήστε μια μισοτελειωμένη κοτσίδα έτσι ώστε να σχηματίζεται ένας κότσος, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά σας τραβήξτε τα στο πλάι, σχηματίζοντας μια «διαγώνια ουρά» στον κότσο.

Στερεώστε τον κότσο χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια και φουρκέτες πάνω και κάτω. Με τη βοήθεια του ισιωτικού, ισιώστε τις άκρες της κοτσίδας σας.

Στο τέλος, ψεκάστε με λακ ενώ αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τούφα extensions, στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας γύρω από τον κότσο, προκειμένου να κρύψετε το λαστιχάκι.

Όσο για το υπόλοιπο beauty look, προτείνονται αποχρώσεις του κόκκινου στα χείλη, τις οποίες θα συνδυάσετε με το ίδιο χρώμα στα νύχια, ενώ στα μάτια παίξτε με βαθύ καφέ, χάλκινες και χρυσές γυαλιστερές σκιές ματιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: govastileto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.