ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι αλογοουρές του χειμώνα!

Οι αλογοουρές του χειμώνα!

Δεν έχεις χρόνο; Τα μαλλιά σου είναι λες και μόλις ξύπνησες και δεν μπορείς να τα δαμάσεις; Η αλογοουρά είναι ο πιο απλός τρόπος για να είσαι καλοχτενισμένη. 

Η ψηλή:

Για να την πετύχεις γείρε το κεφάλι σου προς τα πίσω και μάζεψε τα μαλλιά σου όσο πιο σφιχτά μπορείς με ένα λαστιχάκι, αφού προηγουμένως τα έχεις ισιώσει (έστω και ελάχιστα). Μετά πάρε την πρέσα και δημιούργησε μια ελαφριά κλίση στην αλογοουρά σου, γυρίζοντας τη δυο φορές προς τα μέσα. Πολύ σικ.

Η χαμηλή:

Ίσιωσε τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε μία χαμηλή, σφιχτή αλογοουρά. Για ανάλαφρο look άφησε λίγο όγκο στην κορυφή κρεπάροντας τις μπροστινές τούφες πριν τα πιάσεις πίσω.

Η red carpet:

Η χωρίστρα στο πλάι χαρίζει στο sleek ponytail έξτρα glam. Δοκίμασέ το όπως ακριβώς κάνουν και οι celebrities στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Η μοντέρνα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά και στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι. Κρέπαρέ τα με μία λεπτή χτένα και βάλε διάφανα λαστιχάκια σε απόσταση 4-5 εκατοστών το ένα από το άλλο, ξεκινώντας από την κορφή της αλογοουράς. Μόλις ολοκληρώσεις, πάρε μια τούφα, γύρισε την γύρω γύρω για να καμουφλάρεις το λαστιχάκι και στερέωσε με τσιμπιδάκι. Για έξτρα όγκο άνοιξε τα επιμέρους τμήματα με τα δάχτυλα σου και ψέκασέ με ένα σπρέι για κράτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.