ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα νέα topknot της Άνοιξης [φωτό]

Τα νέα topknot της Άνοιξης [φωτό]

Μαζεύουμε πάνω τα μαλλιά μας για να πλύνουμε το πρόσωπό μας, προτού πάμε στο γυμναστήριο ή για να κάνουμε δουλειές στο σπίτι. Θα μαζεύαμε όμως τα μαλλιά μας για να βγούμε έξω;

Το topknot αποτελεί από τα πιο κλασικά χτενίσματα αλλά η «μισή» εκδοχή του, αποτελεί ιδανική επιλογή αφού είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα trends. 

Αυτή τη σεζόν οι celebrities λατρεύουν τους ψηλούς κότσους τους οποίους κάνουν μόδα. Κάνουμε μια κομψή στροφή των μαλλιών μας έτσι όπως το είδαμε στους Marc Jacobs και Derek Lam, και ολοκληρώνουμε το look μας με ένα πέρασμα κραγιόν στα χείλη. Οι πιο τολμηρές μαζεύουμε τα μαλλιά μισά-μισά σε ένα τακτοποιημένο, κομψό κόμπο. 

How to:

Ξεκινήστε με ομαλή βάση, εφαρμόστε spray και διαχωρίστε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας τα τόξα των φρυδιών σας. Για να διασφαλίσετε καθαρές γραμμές και όμορφο κόμπο, δέστε το λαστιχάκι σας σφιχτά όσες φορές είναι δυνατόν. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.