ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτα τα iconic hairstyles των star των 60ies (φωτό)

Δείτα τα iconic hairstyles των star των 60ies (φωτό)

Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μπορεί να εμπνεύσουν σήμερα. Ακόμη και, απλά, να αρέσουν. Όμως, τα sixties, κατά γενική ομολογία, ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή όσον αφορά τη γυναικεία κόμμωση. Όχι μόνο για τα πολύ διαφορετικά στυλ, αλλά και για την επίδρασή τους στην ποπ κουλτούρα.

Είν’ αλήθεια ότι εκείνη τη δεκαετία η γυναίκα άρχισε να «φορά» τα μαλλιά της με μεγάλη ελευθερία.

Το Vintage Everyday προσφέρει μια photo gallery – vintage, στην κυριολεξία, φωτογραφίες – των εμβληματικών σταρ και της κόμμωσης που η κάθε μια τους επέλεγε ως προσωπική σφραγίδα.

Την Όντρεϊ Χέπμπορν, κοντό μαλλάκι, τυπικό των 60’s και αφέλειες, τη σεξοβόμβα εποχής Μπριζίτ Μπαρντό με αφέλειες ως κουρτίνα θεατρικής σκηνής, την Κατρίν Ντενέβ με φλιπ, την «κολασμένη» Μπίρκιν με μακριές αφέλειες (και μακρύ μαλλί), την Τζέιν Φόντα με το φουσκωτό μαλλί (που είδαμε στην «Barbarella» του Ροζέ Βαντίμ), την Τζιν Σρίμπτον το πανέμορφο μοντέλο, την Νάταλι Γουντ με μπούκλα στο τελείωμα, την Ράκελ Ουέλς το 1964, την τραγουδίστρια (και πανέμορφη) Νταϊάνα Ρος με κοντό μαλλί και μπούκλες, τη σειρήνα Σοφία Λόρεν (κοκκινομάλλα με μπούκλες) και, τέλος, την Τουίγκι με το περίφημο pixie.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: govastileto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.