ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χρυσή» εμφάνιση για τη Στεφανίδου – Το φόρεμα της Μέγκαν και η ακριβοπληρωμένη αξία του (φώτο-βίντεο)

«Χρυσή» εμφάνιση για τη Στεφανίδου – Το φόρεμα της Μέγκαν και η ακριβοπληρωμένη αξία του (φώτο-βίντεο)

Πρεμιέρα σήμερα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον ΣΚΑΪ καλοσώρισε τους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής «Μαζί σου».

Σε νέα ώρα, στις 11:30 το πρωί, με εν μέρει άλλη ομάδα, κάποιους παλιούς της συνεργάτες και αρκετούς νέους, στο γνωστό ύφος της εκπομπής, δηλαδή προβολή και ανάλυση κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν έντονα την επικαιρότητα, έχοντας στο επίκεντρο προσωπικές ιστορίες, η Τατιάνα Στεφανίδου ντυμένη στα ροζ έκανε σήμερα τη δική της πρεμιέρα.

Το φόρεμά της ωστόσο κάτι θύμιζε…

Έμοιαζε ιδιαίτερα με το μπλε Roland Mouret φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ που φορούσε την παραμονή του γάμου της με το ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό και ένα ντραπάρισμα στη φούστα.

Και όντως μπορεί το φόρεμα της Τατιάνας Στεφανίδου να μην ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν όμως από την ίδια κολεξιόν, σχεδόν ίδιο με αυτό της Δούκισσας του Σάσεξ, με απειροελάχιστες διαφορές και σε άλλο χρώμα:

https://www.instagram.com/p/BoG_rAsBZGA/?utm_source=ig_embed

Το φόρεμα που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ την παραμονή του γάμου της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.