ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πολλές πόλεις της Ελλάδας! (φώτο-βίντεο)

Μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πολλές πόλεις της Ελλάδας! (φώτο-βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων Απαρτχάιντ τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους πολίτες να έχουν φτάσει με πούλμαν, από διάφορες περιοχές της χώρας.

Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη (αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας). Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και το πλήθος αυξάνεται διαρκώς.

Οι διαδηλωτές τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο κρατώντας ελληνικές σημαίες, και σταυρούς φωνάζουν «όχι στην υποχρεωτικότητα», «όλοι μαζί λέμε όχι στους εκβιασμούς τους», ενώ απαιτούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί.

Το «παρών» δίνει η κίνηση «Ελεύθεροι Ξανά» που έχει συγκροτήσει ο γιατρός Φαίδων Βόβολης.

Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή είναι η λεωφόρος Αμαλίας, ενώ με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισε ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» από τις 18:00, ενώ τα δρομολόγια του Τραμ φτάνουν έως τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί περίπου 20.000 πολίτες.

Εικόνες από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Δείτε LIVE εικόνα

Ζωντανές Web Κάμερες Βουλή των Ελλήνων - Αθήνα

Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα επεισόδια της πλατείας Συντάγματος, χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των δημοσιογράφων ενώ πέταξαν και μπουκάλια.

Σε αντίθεση όμως με ότι συνέβη στην Αθήνα, προς ώρας οι αστυνομικοί δεν αντέδρασαν προκαλώντας επεισόδια:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=7zVHoL7W1ZY&feature=emb_title&ab_channel=Thesstoday

Ξάνθη

Αλεξανδρούπολη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.